Career Speed Dating успешни истории | Иван Стоянов

Career Speed Dating успешни истории | Иван Стоянов

29.04.2014

Срещнахме се с Иван на Career Speed Dating # 3 Еnglish! Той остави трайно впечатление в нас с позитивността си. След събитието разбрахме, че  една от компаниите - участници е оценила неговия потенциал и впоследствие го е привлякла за свой служител!  В това блиц интервю решихме да споделим успешната история на Иван с вас.


"Казвам се Иван Стоянов и съм от гр.София. Нямам определена професия в момента, но това e навярно, защото образованието ми е много разнообразно. В България в училище изучавах "Дизайн на Интериора" след това завърших Бакалавър "Бизнес администрация", с концентрации по Мениджмънт, Икономика и Психология в Илинойс в САЩ. Паралелно работих доста усилено там. След това прекарах 4 години в България и работих дистанционно като Административен Асистент (UK & Ireland), Експерт по Закупуването (UK), Мениджмънт на Договори (Швеция) и Акаунт Мениджър (UK & Ireland). След това продължих с Магистърска степен по Продуктов Дизайн в Рим, Италия. В момента още съм студент там и си продължавам обучението, но поради многото свободно време реших да започна и някаква работа, защото обичам да съм зает и да се развивам активно. Вярно е, че сега ще живея в самолета, но за моя радост обичам и да пътувам. "
 
 

Нещо, което ви отличи пред другите кандидати.

Оказа се, че това което търся в момента идеално съвпадна с предлаганата позиция от новия ми работодател. Много се радвам, че те ме разпознаха като "свой човек" и ми предложиха работата.

Защо Career Speed Dating ?

По асоциация. Когато се върнах от САЩ през 2009 научих за Back2Bg. Започнах да идвам и на вашите събития когато мога, защото форматът и идеята ми допаднаха. Поддържам опитите за позитивна промяна в България и се опитвам да го показвам с присъствието си винаги когато мога.

Бихте ли препоръчали събитието на свои познати и защо?
Дори се опитах да доведа една приятелка от Рим с мен, но не успяхме да регистрираме и нея в последният момент.

Защо избрахте да се реализирате в България?
Това е друг интересен феномен. С голяма изненада установих, че с колкото по-голяма мотивация заминавам извън България, толкова повече осъзнавам колко я обичам. Чувствам се прекрасно в чужбина, защото съм много позитивен и достъпен човек, но с всеки изминал рожден ден желанието ми да градя бъдеще в България се усилва. Набирам опит и знания на възможно най-високо ниво, опознавам работата на най-големите експерти в областите, които ме интересуват и си правя усърдни записки какво и кои точно ще ми трябват, за да установя базата си на бизнес операции точно тук - в България

Защо и къде приехте оферта за работа?
Защото вече го споделих, но има и още едно "защо" вече след започването - времето ми всеки ден тук минава неусетно, вече 2-3 седмица. Където е в DYMO, чрез Euroccor. От начало ми се стори, че работата ще е малко извън зоната ми на комфорт, но бях много приятно изненадан от всичко, което видях до тук.
 

comments powered by Disqus
Затвори

Регистрация

Регистрация на кандидат Регистрация на работодател