Career Speed Dating успешни истории | Николай Аврамов

Career Speed Dating успешни истории | Николай Аврамов

30.06.2014

Успешните истории след Career Speed Dating събитията от последните месеци продължават да достигат до нас. Днес ще ви споделим историята на Николай Аврамов, с когото се срещнахме на Career Speed Dating # 3 English! Коя от компаниите успя да привлече младия специалист и какви са съветите му към всички, които не са посетили Career Speed Dating, разберете от въпросите, които му зададохме.

Николай е специалист в сферата на Маркетинга. Бакалавърската степен на Висшето си образование е завършил в УНСС. Решението да продължи образованието си в чужбина е взето след дипломирането му и едногодишен струдов стаж в България.

Николай е завършил MSC - Marketing Management в RSM, Rottherdam, Холандия. След дипломирането в чубжина, той придобива стаж в сферата на маркетинга в P&G Balkans (в Bucharest, Romania).

Нещо, което ви отличи пред другите кандидати.

Освен личните ми качества голяма роля изиграха добрите брандове в CV-то ми (RSM, P&G).

Защо Career Speed Dating?

Career Speed Dating е интересен, различен и завладяващ подход за подбор - както за самите кандидати, така и за компаниите. Форматът извлича най-доброто и от двете страни на "масата за преговори".

Бихте ли препоръчали събитието на свои познати и защо?

Разбира се! Освен поради причините изброени по-горе, смятам, че адекватната подготовка и представяне на подобно събитие помага на кандидатите да се диференцират по-лесно от конкуренцията и да намерят своята реализация в България.

Защо избрахте да се реализирате в България?

"Камъкът тежи на мястото си."

Къде и защо приехте оферта за работа?

Реших да започна като Младши Продуктов Мениджър в Мобилтел ЕАД, защото позицията разкрива нови (за мен) ширини в областта на маркетинга, а от друга страна индустрията е една от най-динамичните и предизвикателни, въобще.

 

Очаквайте новия сезон на Career Speed Dating, този Октомври

Не пропускайте шанса да се регистрирате за седмото издание на форум "Кариера в България. Защо не?" - единственият кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина! Повече за събитието, което ще се проведе на 10 септември, можете да разберете тук.


comments powered by Disqus
Затвори

Регистрация

Регистрация на кандидат Регистрация на работодател