Career Speed Dating | АНГЛИЙСКИ ЕЗИК + МАРКЕТИНГ / ПРОЕКТЕН МЕНИДЖМЪНТ / ВРЪЗКА С КЛИЕНТИ / ПРОДАЖБИ

10 кръгли маси | 10 компании | 30 кандидата за работа с Английски език и професионален опит/ образование в следните сфери: Маркетинг / Проектен мениджмънт / Връзка с клиенти / Продажби

Място: Хотел "Eкспо ", София, бул. Цариградско шосе № 149, ( карта )
Дата: 28 март 2014
 

Какво е Career Speed Dating?

Speed Dating (Бързи срещи) е събитие, който се провежда за първи път в Peet’s Café в Beverly Hills през 1998. Бързо набира популярност по света, а от 3 години е и в България.

Back2BG.com го превръщат в инструмент за професионална реализация!

Career Speed Dating предоставя възможност на кандидати за работа да достигнат до желана компания-работодател!
 
 

ВИДЕО от Career Speed Dating #2 French

Програма

 * Career Speed Dating дава шанса на всеки потвърден кандидат да се срещне с десетте компании-участници и да разговаря с тях в рамките на 4 минути. Важно: Форматът на събитието предполага кандидатите  да се срещнат с всяка една компания.

За кандидати

 

За работодатели

За участие, моля, пишете на info@back2bg.com или се свържете с нас на телефон +359 882 972 255+359 882 972 255. Лице за контакт: Нуша Спирова.

Моля, имайте предвид, че максимума на фирми-участници е 10.

Някои от компаниите-участници в събитието.


 


Всички постъпления от Career Speed Dating се използват за реализирането на различни проекти на Фондация “Идентичност за България”, в това число и проекти на Back2BG.com. Дейностите около Back2BG.com са основният ни финансов източник.  Благодарим Ви, че чрез Вашето участие подкрепяте нашите каузи, а именно - да върнем българите в тяхната родина и да подобрим имижда на България! Повече на: www.fibg.org.

Затвори

Регистрация

Регистрация на кандидат Регистрация на работодател