Career Speed Dating - Dedicated

Speed Dating (Бързи срещи) е формат на събитие, който се провежда за първи път в Peet’s Café в Beverly Hills през 1998. Необичайният формат набира популярност по цял свят, а от около 3 години се провежда и в България.

От тази година Back2BG.com го превръщат в инструмент за достигане до висококвалифицирани и желани кадри на пазара на труда!

Back2bg.com е единственият кариерен сайт за българи с образование и опит в чужбина. От около 6 години работи активно за привличането все повече българи от чужбина да изберат България за място, където да се развиват професионално.

Всяко издание на Career Speed Dating : Dedicated, ще бъде насочено към точно определена езикова или професионална компетенция и профил на кандидати, зададен от компанията партньор. Това е формат, даващ шанс за достигане до топ кандидати, включително и чужденци!

Първото събитие от поредицата, Career Speed Dating: William Hill Online за кандидати с италиански език се осъществи на 20 Януари 2014 и искаме да споделим успеха му с Вас. След огромния интерес към формата, селектирахме двадесет кандидати отговарящи на профила:
- специалисти в областта на връзката с клиенти;
- добро владеене на чужд език, в случая италиански и английски език.

Кадри от събитието можете да видите тук.

Не изпускайте шанса да приложите Career Speed Dating - Dedicated, за да намерите правилните кадри и за Вашата компания!

При интерес можете да пишете на: info@back2bg.com за да обсъдим допълнителните условия за провеждане.

Затвори

Регистрация

Регистрация на кандидат Регистрация на работодател